Vanda staat voorWaar staat Vanda voor? Waarom deze naam?De Vanda is een bijzondere orchidee die oorspronkelijk uit de Himalaya, India en Zuid-China komt.

Zij hecht zich met haar luchtwortels aan een boomstam en stijgt zo mee de hoogte in.

 

Voor mij persoonlijk is de Vanda (mijn officiële bedrijfsnaam), een perfecte metafoor van "Persoonlijke" groei (Niemand kan zich er n.l. op beroepen alle kennis van zichzelf te hebben; het is door nét zoals die orchidee met haar sponsachtige luchtwortels mee te groeien met die boom, dat wij als mensen, vooral kunnen ontwikkelen door input of kennis en wijsheid van anderen).


Dus hóe Persoonlijk is onze groei nu eigenlijk wel of niet?


Bescheidenheid en nederigheid zijn hierin naar mijn mening belangrijke ingrediënten, want zonder die eigenschappen zouden we star kunnen worden en denken dat we er al helemaal zijn.

 

Persoonlijke groei zou dus nooit mogen stoppen! En kennis-deling dus ook niet.


 "Verbinding ontstaat waar delen samenvallen"


 

Eén van mijn lijfspreuken is: "Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen",

en vandaar dat ik mijn kennis graag met jou wil delen, in de hoop ook veel van jou te mogen leren.

Samen in verbinding gaan zorgt er dan voor dat alle deeltjes samen gaan vallen

en er opnieuw een basisrust zal ontstaan.

 

win=win

 

Warme groet, Ivonne


De website van Vanda maakt gebruik van cookies. Met deze cookies voorzien wij u van de beste ervaring met onze producten en diensten, doordat wij u van relevante informatie kunnen voorzien. Wilt u geen op maat afgestemde ervaring? Dan kunt u uw instellingen aanpassen door op ‘details tonen’ te klikken. Vanzelfsprekend gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om en daar informeren wij u graag over.

Accepteren